Min WAKEUP CALL kan bli DIN wakeup call

Nå er det 2 år siden min reise med oljene startet og jeg har nå over 5100 oljebrukere i mitt team! Hver måned kommer det flere hundre nye inn i min oljeverden. Har du fulgt med en stund og lurer på hva dette er? Det er aldri for sent å henge seg på. Er du smart så gjør du nettopp det. For doTERRA er kommet for å bli. Snart er det oljer i alle hjem. I ditt hjem også.

 

Henriette Kalgraff

Grunnlegger av Inspira Living

En sniktitt inn i min coaching gruppe

Alle som lager doTERRA konto via meg eller noen andre i mitt team får tilgang til gratis coaching. Her er mine planer for 2019!

 

Februar kampanje

Bestiller du FAMILIEPAKKEN i februar så får du gratis oljer verdi 750 kroner! Serenity, Red Mandarin og Komquat legges automatisk til ordren din.

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

SLIK BESTILLER DU STARTPAKKEN

Trykk på BESTILL HER knappen under og du blir sendt videre til en side som forklarer steg for steg hvordan du selv bestiller.

BESTILL HER

Supertips til gratis oljene dine

Serenity under bena for dyp søvn, Komquat i diffuser for lykkefølelse og Red Mandarin i drikkevann for glede!

Vil du bli medlem UTEN oljer?

MER INFO

DEN PERFEKTE STARTPAKKEN

Jeg begynte selv med det vi kaller en familiepakke fra dōTERRA. Det er den smarteste måten å starte fordi du får mest igjen for pengene og HELE familien får nytte av den. Og det beste av alt; du trenger ikke kjøpe mer. Noensinne. Med mindre du ønsker.

Den smarte startpakken

Den inneholder luftrenser, ni oljer, kokosolje og kapsler. Pakken koster alltid det samme, det er doTERRA som styrer prisen, ca 2790 kr inkludert moms og frakt.

Hva er du villig til å betale for bedre helse og en sykdomsfri kropp? Det er vanskelig å forstå verdien av pakken før den taes i bruk. For meg har den endret hele livet mitt. Det kan den gjøre for deg også.

Gratis opplæring

dōTERRA er basert på opplæring. Oljene virker, men ikke når korken er skrudd på. Kjøper du via denne siden så får du meg som lærer med på kjøpet. Gratis.

Men det er valgfritt. Du kan også utforske på egenhånd. Og ta kontakt med meg når du vil ha hjelp.

Hvorfor dōTERRA

Spiller det en roller hvilket merke du bruker? JA! dōTERRA representerer noe helt nytt. Som ingen andre klarer å matche. De har sikret seg produksjon av rene oljer i flere ti-år fremover og ingen andre leverandører er i nærheten. Både når det gjelder kvalitet, testing og fairtrade.

LES MER HER

VELKOMMEN TIL ET UNIKT FELLESSKAP

Uansett om du kjøper en olje eller en stor startpakke; GRATULERER! Det er du som er den store vinneren dersom du velger å oppgradere livet ditt med eteriske oljer. Og kanskje du ikke vet det, men du får en stor familie med på kjøpet. Og hvem er vi? Vi er over 4800 oljebrukere som har tatt samme valg som du nå tar. Hver måned er det flere hundre som henger seg på. Fordi oljene virker! De er kommet for å bli.

Opplæring og inspirasjon

Første steg i retning en naturlig livsstil er å bestille oljene. Når du får oljene i hus starter DIN reise med doTERRA. Det er da opplæringen starter. Slik at oljene blir brukt på en trygg og effektiv måte.

 

Du får tilgang til;

  • en unik facebook gruppe,
  • en online portal med wakeup call videoer
  • online nybegynner kurs i bruk av familiepakken.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.