Min WAKEUP CALL kan bli DIN wakeup call

Nå er det 2 år siden min reise med oljene startet og jeg har nå over 6000 oljebrukere i mitt team! Hver måned kommer det flere hundre nye inn i min oljeverden. Har du fulgt med en stund og lurer på hva dette er? Det er aldri for sent å henge seg på. Er du smart så gjør du nettopp det. For doTERRA er kommet for å bli. Snart er det oljer i alle hjem. I ditt hjem også.

 

Henriette Kalgraff

Grunnlegger av Inspira Living

Mars kampanje

Bestiller du FAMILIEPAKKEN innen 15. april så får du en gratis olje verdi 1200 kroner! Blue Tansy er en unik olje for alle hudplager. Har mange bruksområder som du vil lære mer om når oljene er kommet hjem til deg.

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

SLIK BESTILLER DU FAMILIEPAKKEN

Trykk på BESTILL HER knappen under og du blir sendt videre til en side som forklarer steg for steg hvordan du selv bestiller.

BESTILL HER

Er du klar for indre glød?

Her er min topp tips til hvordan få hår og negler til å vokse raskere. Hvordan få huden din til å gløde av sunnhet. Alt ved hjelp av doTERRA sine 9 mest populære oljer!

 

Hvorfor familiepakken?

Jeg får ofte spørsmål om det er mulig å heller kjøpe noen få oljer og en diffuser istedenfor familiepakken. Det er mulig, men blir ofte en dyrere løsning. La meg forklare.

Det smarteste valget den populære familiepakken. Den koster 2790 kroner og gir deg MYE for pengene.

Det er 3 måter å kjøpe oljene på;

1. Kjøp oljer direkte uten å lage deg egen konto. Det er den dyreste løsningen.

2. Bli medlem uten familiepakken og handle de oljene du ønsker og få medlemspris som gir 25 % rabatt.

3. Bli medlem med familiepakken og få ekstra rabatt på toppen av de 25 % du får som medlem. 

En familiepakke koster ca 2790 kroner inkludert moms og frakt. Innholdet i familiepakken kan også kjøpes separat via medlemspris i alternativ 2. Men da betaler du mer enn 2000 kroner mer.

Dette koster innholdet kjøpt separat;

 • Frankinsence 750 kroner
 • Lavendel 240 kroner
 • Lemon 120 kroner
 • Peppermint 220 kroner
 • Oregano 280 kroner
 • Rosemary 155 kroner
 • On Guard 375 kroner
 • Digest Zen 375 kroner
 • Wild Orange 110 kroner
 • Diffuser 490 kroner
 • Kokosolje 175 kroner
 • Veggie caps 50 kroner
 • Medlemsskap 250 kroner
 • Frakt 180 kroner.
 • Blue Tansy 1200 kroner.

Totalt er dette 4970 kroner, men kjøpt via en familepakke koster det ca 2790 kroner. Du sparer veldig mye på å kjøpe pakken, du får nok lyst på alle oljene uansett. Og de aller fleste som starter med en mindre pakke angrer seg etterpå og må betale mye mer for de samme oljene. 

Det kommer ingen toll eller andre gebyr på toppen. Heller ingen kjøpeplikt eller abonnement. Kjøpe du via meg får du tilgang til min online undervisning som er GRATIS for deg!

Vil du bli medlem UTEN startpakke?

ALTERNATIV 2

DEN PERFEKTE STARTPAKKEN

Jeg begynte selv med det vi kaller en familiepakke fra dōTERRA. Det er den smarteste måten å starte fordi du får mest igjen for pengene og HELE familien får nytte av den. Og det beste av alt; du trenger ikke kjøpe mer. Noensinne. Med mindre du ønsker.

Den smarte startpakken

Den inneholder luftrenser, ni oljer, kokosolje og kapsler. Pakken koster alltid det samme, det er doTERRA som styrer prisen, ca 2790 kr inkludert moms og frakt.

Hva er du villig til å betale for bedre helse og en sykdomsfri kropp? Det er vanskelig å forstå verdien av pakken før den taes i bruk. For meg har den endret hele livet mitt. Det kan den gjøre for deg også.

Gratis opplæring

dōTERRA er basert på opplæring. Oljene virker, men ikke når korken er skrudd på. Kjøper du via denne siden så får du meg som lærer med på kjøpet. Gratis.

Men det er valgfritt. Du kan også utforske på egenhånd. Og ta kontakt med meg når du vil ha hjelp.

Hvorfor dōTERRA

Spiller det en roller hvilket merke du bruker? JA! dōTERRA representerer noe helt nytt. Som ingen andre klarer å matche. De har sikret seg produksjon av rene oljer i flere ti-år fremover og ingen andre leverandører er i nærheten. Både når det gjelder kvalitet, testing og fairtrade.

LES MER HER

VELKOMMEN TIL ET UNIKT FELLESSKAP

Uansett om du kjøper en olje eller en stor startpakke; GRATULERER! Det er du som er den store vinneren dersom du velger å oppgradere livet ditt med eteriske oljer. Og kanskje du ikke vet det, men du får en stor familie med på kjøpet. Og hvem er vi? Vi er over 4800 oljebrukere som har tatt samme valg som du nå tar. Hver måned er det flere hundre som henger seg på. Fordi oljene virker! De er kommet for å bli.

Opplæring og inspirasjon

Første steg i retning en naturlig livsstil er å bestille oljene. Når du får oljene i hus starter DIN reise med doTERRA. Det er da opplæringen starter. Slik at oljene blir brukt på en trygg og effektiv måte.

 

Du får tilgang til;

 • en unik facebook gruppe,
 • en online portal med wakeup call videoer
 • online nybegynner kurs i bruk av familiepakken.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.