2019 - uten oljer?

Jeg får mange spørsmål om det er mulig å være med i min coaching gruppe uten å bruke eteriske oljer. Derfor har jeg laget denne siden til deg som vil teste en annen løsning.

doTERRA konto

For å være med i min gruppe må du ha en doTERRA ID. Du betaler 25 euro for 12 måneders medlemsskap og da har du tilgang til min gruppe. I tillegg legger du til 2 typer kosttilskudd på din ordre. Mer info under.

Smarte kosttilskudd

2019 er året for vekst. Vi skal gjøre 2019 enda bedre enn 2018 og 2 kapsler om dagen med doTERRA sitt unike kosttilskudd vil skape stor endring både fysisk, emosjonelt og spirituelt.

Coaching gruppe

Jeg kan garantere deg at når du kommer inn i min gruppe så får du lyst til å prøve oljene du også. Men fortvil ikke, du bestiller oljene via din egen doTERRA konto. Når du er klar.

Få energien og overskuddet tilbake med disse to!

DDR Prime er et helt unikt kosttilskudd som er designet for å reparere DNA g fjerne oksidativt stress. PB Assist+ er probiotika som bringer tarmen tilbake til balanse. Disse to i kombinasjon har endret livet mitt. Etter to dager gikk jeg fra B menneske til å bli A menneske. Masse energi, ikke lenger jernmangel og alle kroniske plager og autoimmune sykdommer er reversert.

For godt til å være sant

Jeg vet at du tenker det. Dette er for godt til å være sant. Men stol på meg! Følg mine råd og du vil se at livet ditt i slutten av 2019 er totalt forandret og du er en oppgradert versjon av deg selv. Som om du har installert en ny software og fjernet alle bugs i systemet ditt. De to kosttilskuddene koster ca 999 kroner tilsammen. Følg min bruksanvisning for å bestille.

LAG DEG EN KONTO OG BESTILL DIN FØRSTE ORDRE

Jeg har laget en steg for steg oppskrift til deg som ikke vil ha familiepakken, men heller bare ha kosttilskudd.

Vil du heller ha familiepakken?

Jeg mener fremdeles det er det smarteste kjøpet. Og det er ikke for sent å velge denne løsningen. Kan garantere deg at du kommer til å kjøpe alle disse oljene og diffuser likvel på et senere tidspunkt. Men da er det mye dyrere. Så tenk deg godt om. For meg er det akkurat det samme. Men for deg kan det bety en stor forskjell. Trykk på bildet for å bestille.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.