BRING NATUREN INN

 

 

Eteriske oljer med Inspira Living er for deg som vil:

TA NYE BRILLER PÅ

La min wake-up call bli din. Du er en av dem som har våknet og er klar for å se på verden og deg selv med nye øyner.

BRINGE NATUREN INN

Du vet at det er bra for hele deg å bringe naturen inn i ditt hjem. Ut med giftstoffer og inn med eteriske oljer.

LÆRE DEG NOE NYTT

Du er klar for små endringer som vil gi stor effekt, og er åpen for å dykke ned i en helt ny verden.

DET ER DIN TUR NÅ IKKE SANT?

 

Vi vet at natur er bra for oss, men vår moderne syntetiske livsstil har skapt for stor avstand mellom oss og naturens elementer. Oljer er en enkel og effektiv måte å få naturen inn i din moderne hverdag. Mye lettere enn du tror.

JA JEG ER KLAR

SLIK FUNGERER DET

FAMILIEPAKKEN

Du bestiller familiepakken via min link. doTERRA sender deg oljene og jeg sender deg en velkommen e-post.

OPPLÆRING

All opplæring er gratis og du får tilgang til en online portal spekket med videoer om naturlig livsstil og min metode.

FELLESSKAP

Vi har et helt unikt felleskap der alle hjelper hverandre. Flere tusen ivrige olje-entusiaster står klar til å hjelpe deg.

BLI MED PÅ EN VAKKER REISE

Enten du vil ha mer energi, ønsker å sove bedre, redusere stress, angst, spenninger og ubehag - oljene virker og er et veldig effektivt og trygt redskap.

Få svar på det du lurer på

Jeg har samlet de oftest stilte spørsmålene her. Finner du likevel ikke det du ønsker svar på kan du sende meg en e-post på [email protected]

Dette er med i familiepakken;

 • Frankinsence (750 kroner)
 • Lavendel (240 kroner)
 • Lemon (120 kroner)
 • Peppermint (220 kroner)
 • Oregano (280 kroner)
 • Rosemary (155 kroner)
 • On Guard (375 kroner)
 • Digest Zen (375 kroner)
 • Wild Orange (110 kroner)
 • Diffuser (490 kroner)
 • Kokosolje (175 kroner)
 • Veggie caps (50 kroner)
 • Medlemsskap (250 kroner)
 • Frakt (180 kroner)
 • Ekstra oljer innen 15/4 Blue Tansy (1200 kroner)

Totalt er dette 4970 kroner, men kjøpt via en familepakke koster det ca 2790 kroner. Du sparer veldig mye på å kjøpe pakken, du får nok lyst på alle oljene uansett. Og de aller fleste som starter med en mindre pakke angrer seg etterpå og må betale mye mer for de samme oljene. 

 

Det er rett og slett et brukernavn og passord i doTERRA sin nettbutikk som gir deg 25-55% rabatt og tilgang til gode tilbud. Når du bestiller familiepakken så får du en gratis konto av doTERRA som varer i 12 måneder. Dersom du vil kjøpe mer oljer, hudpleie, hårpleie eller kosttilskudd så handler du via din egen konto.

Nei du binder deg ikke til noe som helst. Du får en gratis konto som varer i 12 måneder. Det betyr egen bruker og passord slik at du får 25% rabatt dersom du vil handle mer.

Det er ingen kjøpeplikt! Du kjøper KUN dersom du ønsker det selv. Da bestiller du bare det du vil ha.

Jeg får ofte spørsmål om det er mulig å heller kjøpe noen få oljer og en diffuser istedenfor familiepakken. Det er mulig, men blir ofte en dyrere løsning. La meg forklare: 

 

Det smarteste valget den populære familiepakken. Den koster 2790 kroner og gir deg MYE for pengene.

Det er 3 måter å kjøpe oljene på;

1. Kjøp oljer direkte uten å lage deg egen konto. Det er den dyreste løsningen.

2. Bli medlem uten familiepakken og handle de oljene du ønsker og få medlemspris som gir 25 % rabatt.

3. Bli medlem med familiepakken og få ekstra rabatt på toppen av de 25 % du får som medlem. 

En familiepakke koster ca 2790 kroner inkludert moms og frakt. Innholdet i familiepakken kan også kjøpes separat via medlemspris i alternativ 2. Men da betaler du mer enn 2000 kroner mer.

Dette koster innholdet kjøpt separat;

 • Frankinsence 750 kroner
 • Lavendel 240 kroner
 • Lemon 120 kroner
 • Peppermint 220 kroner
 • Oregano 280 kroner
 • Rosemary 155 kroner
 • On Guard 375 kroner
 • Digest Zen 375 kroner
 • Wild Orange 110 kroner
 • Diffuser 490 kroner
 • Kokosolje 175 kroner
 • Veggie caps 50 kroner
 • Medlemsskap 250 kroner
 • Frakt 180 kroner.
 • Blue Tansy 1200 kroner.

Totalt er dette 4970 kroner, men kjøpt via en familepakke koster det ca 2790 kroner. Du sparer veldig mye på å kjøpe pakken, du får nok lyst på alle oljene uansett. Og de aller fleste som starter med en mindre pakke angrer seg etterpå og må betale mye mer for de samme oljene. 

Det kommer ingen toll eller andre gebyr på toppen. Heller ingen kjøpeplikt eller abonnement. Kjøpe du via meg får du tilgang til min online undervisning som er GRATIS for deg!

Prisene er de samme uansett hvem du kjøper av. Det er doTERRA som bestemmer prisen. Dersom du ser variasjoner er det nok fordi noen opererer med pris uten mva og frakt og gjerne med en lav eurokurs. Familiepakken koster alltid 285 euro uansett hvem du kjøper av.

Når du bestiller via min link så får du en epost fra meg med link til gratis online portal med masse nyttige videoer. Og du får tilgang til en lukket facebook gruppe kun for medlemmer, der du får svar på alt du lurer på. Du får også anledning til en samtale med meg om du ønsker det.

Det er den som har meldt deg inn i doTERRA som har ansvar for å lære deg opp. Jeg opplever ofte at kunder vil bytte team fordi de ikke får den opplæringen de trenger. Du kan desverre ikke bytte team, derfor er det så viktig at du velger rett team fra starten av.

Jeg åpner opp for både nye kunder og nye samarbeidspartnere. Over 7 millioner mennesker er nå med og 10 000 av dem i mitt team.

Snøballen ruller og snart er det mainstream med oljer i Norge. Det er bare er tidsspørsmål før det er oljer i alle hjem.

Du er velkommen!

Jeg er Henriette Kalgraff, grunderen av Inspira Living. Med vind i håret, med jord under føttene, omgitt av frisk havluft og vakker natur - er jeg bosatt helt ytterst i havgapet i vårt vakre vestland.

 

Jeg hoppet av hamsterhjulet og strålende karriere i olje-og gass bransjen for å følge min drøm. Jeg hadde drømmejobben, eller det jeg trodde var drømmejobben. Da jeg oppdaget at jeg levde andre sin drøm, ikke min egen, tok jeg det modige valget og hoppet av - og har aldri sett meg tilbake.

 

Fra mitt kjøkkenbord har jeg etablert Norges største doTERRA team med mange tusen fornøyde kunder. Jeg leder et team med flere hundre kvinner som løfter hverandre. Og som sammen gjør verden til et bedre sted.

 

Drevet av en ustoppelig lidenskap for å reversere mine egne auto-immune symptomer og min families helseplager - har jeg fordypet meg i oljenes helende egenskaper og hvordan vi kan bruke dem til å få kroppen tilbake til balanse.

 

Jeg hjelper deg å bringe naturens visdom inn i ditt liv. Og gir deg den kunnskapen du trenger for å selv hente frem din egen visdom.

VIL DU JOBBE SAMMEN MED MEG?

Drømmer du også om å jobbe hjemme fra kjøkkenbordet? Å se solen stå opp mens du nyter en kopp kaffe og gjør deg klar til DIN arbeidsdag? Første steg er å bestille en startpakke. Og så sender jeg deg en e-post. Vips så er du med!

Les om meg i både Dagens Næringsliv, Bergens Tidende og se meg på TV2 Sumo Lørdagsmagasinet episode 17. Ønsker du å jobbe med meg? Lytt til podcasten på Grunder-kanalen og se om vi er en match.

LIVSGLEDE & FRIHET

Skal jeg beskrive doTERRA med kun ett ord så er det livsglede. Eller frihet. På cellenivå. 

BESTILL NÅ

VIL DU LAGE EN SLIK SIDE?

Jeg får masse spørsmål om jeg lager sidene mine selv, eller om jeg bruker et eksternt firma. Jeg lager ALT selv! Og det er ikke vanskelig. Kajabi er et genialt system som håndterer alt fra nettside, salgssider, online kurs, e-post lister og snart kommer de med en app. Tenk å ha en app der du kan følge opp kundene dine! Nå har de 28 dagers gratis prøveperiode. Bli med i mitt KAJABI team da vel ;)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.