3.333,00 NOK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

The Shift 22 - premium versjon

For deg som vil oppgradere til neste nivå.

6 videoer der vi går i dybden; 

1. Din unike arv - Brake the chain

2. Din unike frekvens - energetisk signatur

3. Din unike balanse - Feminin og maskulin energi

4. Dine unike grenser - Energetisk sikkerhet

5. Dine unike rutiner - energetisk hygiene

6. Din unike måte å bruke naturen på

Dette danner DIN GRUNNMUR. Og på toppen av den kan du bygge hva som helst.

Grunnmur er kjedelig…. Å bygge en solid base er kjedelig. Eller la oss si at det VAR kjedelig. For etter dette kurset blir det det mest givende og mest interessante du har gjort! Og gjør.

 

Dette er for deg som etter 30 dagers rensen kjenner at;

  • Yes, dette resonnerer dypt I meg!
  • Jeg er klar for mer!
  • Jeg vil opp, opp opp!
  • jeg er klar til å investere i meg selv!

Du får tilgang til følgende; 

1. Tilgang til en ny Premium facebookgruppe der opptak av The Shift 22 er tilgjengelig slik at du kan se videoene på nytt. 

2. Tilgang til 6 helt nye undervisnings videoer som Henriette sender live i denne nye gruppen. De sendes når Henriette er klar, du får ikke vite tidspunkt på forhånd men sendingene varsles som arrangement i gruppen. 

3. Facebook gruppen er åpen ut 2022 og du får dermed god tid til å la undervisningen synke inn. Dette er ferskvare undervisning og derfor blir de ikke liggende tilgjengelig for alltid. Men dersom det er i alignment for Henriette å la de ligge lenger, så vil du få tilbud om å forlenge tilgang utover 2022. 

Dette er en "once in a lifetime" mulighet. Henriette beveger seg raskt, og venter ikke på at andre skal bli klar for hennes undervisning, og som du vet; hun underviser som regel ikke det samme to ganger. 

Etter betaling vil du få sendt link til Facebook gruppe. Om du ikke får link tilsendt kan du sjekke spam/reklame. Og finner du det ikke der heller så kan du sende oss en epost på team[email protected]