2.999,00 NOK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
8p8il12qrvsi1baradbf the shift 5

The Shift 22 - premium versjon

For deg som vil oppgradere til neste nivå.

The Shift 22 var en 3 dagers opplevelse, der du fikk en smakebit og et innblikk i hva og hvordan jeg underviser. Og nå gir jeg deg en mulighet til å jobbe videre med meg. 

Dette er for deg som etter dag 3 i The Shift kjenner at; 

  • Yes, dette resonnerer dypt I meg!
  • Jeg er klar for mer!
  • Jeg vil opp, opp opp!
  • jeg er klar til å investere i meg selv!

Dersom du oppgraderer til premium versjon får du følgende; 

1. Tilgang til en ny Premium facebookgruppe der opptak av The Shift 22 er tilgjengelig slik at du kan se videoene på nytt. 

2. Tilgang til 6 helt nye undervisnings videoer som Henriette sender live i denne nye gruppen. De sendes når Henriette er klar, du får ikke vite tidspunkt på forhånd men sendingene varsles som arrangement i gruppen. 

3. Facebook gruppen er åpen ut 2022 og du får dermed god tid til å la undervisningen synke inn. Dette er ferskvare undervisning og derfor blir de ikke liggende tilgjengelig for alltid. Men dersom det er i alignment for Henriette å la de ligge lenger, så vil du få tilbud om å forlenge tilgang utover 2022. 

Dette er en "once in a lifetime" mulighet. Henriette beveger seg raskt, og venter ikke på at andre skal bli klar for hennes undervisning, og som du vet; hun underviser som regel ikke det samme to ganger. 

Etter betaling vil du få sendt link til Facebook gruppe. Om du ikke får link tilsendt kan du sjekke spam/reklame. Og finner du det ikke der heller så kan du sende oss en epost på team[email protected]