Mini-medlemskap Inspira Mentorship Program

Få tilgang til månedlig undervisning pluss månedlig energi arbeid.

En unik mulighet til å være en del av noe stort

Inspira Mentorship er et månedlig program der vi dykker ned i et tema hver måned og vi lærer oss energiarbeid. Fokus er å trene energifeltet vårt til å få mer livsenergi og leve ut ditt potensiale via sunne energetiske grenser og autensitet.

Mentorship fullversjon er bygget opp basert på månedlig tema undervisning, meditasjoner og månedlig praksis. Nytt for Mentorship i 2024 er månedlig gruppe coaching. Det er aktivert et helt spesielt gruppe-felt for alle deltakere som gjør at egen utvikling, healing og transformasjon går raskere.

Mentorship fullversjon koster 2500 kr per måned, men nå åpner vi dørene for en rimeligere tilgang. Dette er for deg som vil gå i et saktere tempo og ikke ønsker tilgang til det kollektive gruppe feltet eller vår gruppe coaching.

For kun 500 kroner per måned får du tilgang til vår månedlige praksis pluss den månedlige tema undervisningen. Du har tilgang til alle opptak så lenge du er medlem.

Dersom du velger mini-medlemsskap kan du når som helst oppgradere til fullt medlemsskap. Dette er derfor en fin mulighet for deg til å sjekke ut om dette er noe for deg uten at du binder deg eller må gjøre en stor forpliktelse.

Du kan kansellere når som heslt ved å sende oss en e-post.

Er du klar for fullversjonen av Mentorship? Her er link: https://www.henriettekalgraff.no/offers/B96c9Lci

 

 

500 kroner per måned

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases