SKAP DIN EGEN ARBEIDSPLASS OG HJELP TUSENVIS TIL ET BEDRE LIV

 

1. Oljer som selvutvikling

Jeg bruker oljer for selvutvikling. Eteriske oljer er et fantastisk verktøy som gir deg dypere selvinnsikt. Og man trenger selvinnsikt for å kunne hjelpe andre.

Bruk oljer for å utvide din evne til å tolke kroppen sine fysiske signaler, tolke dine følelser, rense deg, helbrede deg selv og balansere deg.

2. Jeg er en annerledes leder

Jeg er ikke for alle. Det vet du allerede. Jeg er her for å beskytte moder jord og plantene først og fremst. Jeg slipper alle andre sine forventninger om hvem jeg skal være, og merkelapper som lett klistres på ledere som er i min rolle. Jeg liker ikke det overforbruket jeg ser i verden nå, og mener at oljer skal brukes til noe helt annet enn å vaske huset med.

3. Grunnmuren din

Jeg er her for deg som vil lære deg å bruke oljer til selvutvikling, til å tenne ditt lys slik at ditt lys kan få andre til å skinne. Det betyr deg som vil bruke oljer hver dag resten av livet som en del av din selvutvikling.

Første steg er å få på plass grunnmuren din. Skape ro, trygghet, stabilitet og overskudd. Stikkord her er; Balance, Serenity/Lavender, DDR Prime, PbAssist og Wild Orange.

4. Gi slipp og sett grenser

Når gunnmuren din er på plass kan du bruke oljer til å gi slipp. Oregano hjelper deg med å finne hva du skal gi slipp på. Lemon hjelper den fysiske gi slipp prosessen, og tillater deg å skinne. Og å bli sett som den du er på en mild måte.

Grensesetting er alfa omega i denne prosessen og dine beste venn blir OnGuard. I denne fasen trenger du også gjelp til å fordøye livet og fordøye kunnskap og da er DigestZen den oljer du går til.

5. Klarhet i deg selv

Når grunnmuren er på plass, du har gitt slipp og har tydelige grenser - og du klarer å fordøye alle de positive endringene som skjer i livet ditt - ja da er du klar for å få enda mer klarhet. Klarhet i hva du vil i livet og hva som må til.

Gode oljer er Peppermint og Rosemary. De åpner deg opp for noe større på en mild måte.

Oljene åpner sentre i din hjerne som har vært stengt. Vekker deg til live, og vekker til live visdom som er inne i deg.

6. Sannhet

Nå er du på vei til å finne din livsbane.

Gamle sannheter faller som korthus, og du ser på livet ditt og verden gjennom nye øyner.

Nå stiller du deg de dype spørsmålene om hver du er, hva som er din livsbane og hva som er sannheten.

Melissa, Frankinsence og Copaiba letter på sløret, viser deg din vei og er døråpnere for deg.

De hjelper deg å skinne som den du er, synlig for hele verden.

Mer info om oljer
Powered by Kajabi