Velkommen til et univers av online undervisning for personlig utvikling. 

 

Kursoversikt

Design ditt liv

 

 

 

For deg som vil vekke til live drømmene dine,skape motivasjon for endring og gå i gang med å designe ditt eget liv. En helt unik steg for steg prosess som mer enn 3000 deltakere allerede har vært igjennom. Perfekt å starte her dersom du er ny til personlig utvikling.

The Shift 1.0

Dette er original versjonen av The Shift. Åpner deg opp for drømmene dine.

1100 kroner

THE SHIFT 2.0

Dette er en utvidet versjon av 1.0 med ekstra videoer.

2200 kroner

FENG SHUI

Hvordan omgivelsene dine påvirker deg og hvordan skape rom for endring.

3300 kroner

Vekst, ekspansjon og transformasjon

 

 

Når du får en dypere forståelse for prosessene som foregår inne deg, så blir prosessen mye mer effektiv. Lær om hvordan gjøre indre skifter, emosjonel healing og hvordan øke energien slik at du bryter gjennom til neste nivå.

Emosjonell Healing

Et online kurs fra 2019 der du lærer deg å kjenne på en ny måte. Henriette introduserer  Healing og Human design og underviser hvordan du kan coache og heale deg selv.

4 400 kroner

The Shift 3.0

Et helt unikt kurs der Henriette kanaliserte hele The Shift prosessen live med deltakerne. For deg som ønsker en dypere forståelse for hva personlig utvikling er og hva som foregår på innsiden av deg.

5 500 kroner

Breakthrough Program

Et 10 ukers program med både undervisningsvideoer og ukentlige oppgaver. Designet for å høyne frekvensen din og åpne deg opp for å motta det du ønsker.

9900 kroner

Mind, Body & Soul alignment

 

 

 For moderne lysarbeidere som ønsker å mestre energi og få en dypere forståelse av hvordan ALT henger sammen.

Styrke ditt indre navigasjonssystem, lade ditt eget batteri, få på plass naturlige energetiske grenser, stoppe energilekkasjer, hoppe tidslinjer ved å skifte permanent ut av gamle mønstre, atferd og levemåter som ikke lenger tar deg dit du ønsker. Et program som bringer deg nærmere svaret på den du er, hva du er her for å gjøre og komme i alignement med din sjels oppgave,

The Shift 4.0

21 dager

7 700 kroner

Inspira Mentorship Program

12 uker

12 500 kroner

Inspira Mentorship Program

12 måneder

25 000 kroner